Novinky

Seminář Grantové možnosti Mezinárodního visegrádského fondu

19.10.2022

Dne 10. listopadu 2022 proběhne v Ostravě seminář zaměřený na grantové možnosti Mezinárodního visegrádského fondu. Akce je určena zejména orgánům místní správy a samosprávy (kraje, města, obce), příspěvkovým organizacím, školám všech stupňů, veřejným institucím (muzea, galerie, sportovní kluby apod.) a především pak neziskovým organizacím a spolkům.

Seminář se bude konat ve od 9:30 v klubu Atlantik (Čs. legií 7, 702 00 Moravská Ostrava a Přívoz – vedle katedrály Božského spasitele a divadla Jiřího Myrona, kde je také k dispozici placené parkoviště). Od 9 h bude probíhat registrace. Předpokládaná délka semináře je 1 hodina; poté bude následovat diskuze a osobní konzultace případných grantových návrhů či projektových nápadů.

Registrace on-line.

Účast na semináři je bezplatná; na místě bude k dispozici občerstvení.

Mezinárodní visegrádský fond je mezinárodní organizace se sídlem v Bratislavě, podporující občanskou spolupráci mezi zeměmi V4, ale také v širší střední Evropě. Disponuje ročním rozpočtem 10 milionů EUR a nabízí několik grantových programů (nově program pro krátkodobou mobilitu mládeže), stipendia (na magisterském a doktorském stupni) a umělecké rezidence.

Pozvánka ke stažení v PDF.

Zpět na výpis novinek